verkoop, verhuur
en beheer van onroerend goed

NEEM SIEFKES MEE ALS UW AANKOOPMAKELAAR, DAT VERDIENT ZICHZELF ZEKER TERUG

Wilt een woning of pand kopen? En wilt daarvoor niet teveel betalen? En ook nog zeker weten dat het vastgoed in de staat verkeert die u ervan verwacht? Neem dan uw eigen aankoopmakelaar van Siefkes Vastgoed mee, dat verdient zichzelf zeker terug. En dat geeft zekerheid en vertrouwen bij de aankoop van de woning.

Wettelijke onderzoeksplicht

Als koper hebt u wettelijke onderzoeksplicht. Blijkt er na aankoop toch iets aan de woning te mankeren wat u niet hebt gezien, dan is dat niet per definitie te verhalen op de verkoper. Wij weten waarop u moet letten en nemen u de zorg voor de wettelijke onderzoeksplicht uit handen. Zo staat u juridisch sterker.

Gunstige aankoopprijs

Als specialist in koop en verkoop van onroerend goed, kent Siefkes Vastgoed de woningmarkt als geen ander. Wij kunnen nauwkeurig vaststellen wat de reële waarde is en bedingen graag een zo gunstig mogelijke aankoopprijs.

Makelaar in uw belang

Als aankoopmakelaar behartigen wij alleen uw belangen als koper. Wij onderhandelen voor u en zorgen ervoor dat u niet teveel betaalt voor uw droomwoning. Een makelaar kijkt anders tegen uw droomwoning aan en zorgt zo dat het zakelijk wordt afgehandeld.

De verkoper heeft ook een makelaar

In vrijwel alle gevallen behartigt een makelaar de belangen van de verkopende partij. De makelaar is kundig en ervaren in het onderhandelen. In dit geval onderhandelt hij voor de verkoper en probeert er een zo hoog mogelijke prijs uit te slepen. Daarom is het goed om uw belangen bij de onderhandelingen te laten behartigen door een professioneel onderhandelaar met kennis van zaken. Wij helpen u graag.

Een nuchtere blik

Een woning kopen is een grote stap. Daar komt veel gevoel bij kijken. Het huis van hun dromen maakt mensen soms blind, dat is heel menselijk. Dan zie je gebreken over het hoofd, betaalt u te veel en vergeet u naar belangrijke zaken te kijken. Op dat moment staan wij naast u met een nuchtere blik en vergeten bijvoorbeeld niet te kijken of er nog bestemmingsplannen, bouwvergunningen of saneringsplannen zijn met ingrijpende gevolgen voor de buurt

Samen met u op zoek

Samen brengen wij uw woonwensen in kaart. We gaan desgewenst voor u op zoek en begeleiden u eventueel bij het aankooptraject van A tot Z. Of bij delen ervan, wat u maar wilt. Wij ondersteunen u bij het administratieve gedeelte van uw aankoop. Zo kijken we of alle gemaakte afspraken op de juiste manier in de koopakte zijn verwoord en stellen deze waar nodig bij.

Wilt u een zeker en vertrouwd gevoel bij het aankopen van uw nieuwe woning?Background Image Background Image
Wat zeggen onze klanten

Dankzij het team van Siefkes vastgoed ons oude huis goed en snel verkocht. De aankoop van ons nieuwe huis had wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk zijn wij erg blij op ons nieuwe plekje!

Dhr. M. Alvering
Harm van der Laanweg 7

Fijn contact. Afspraken worden nagekomen. Zijn proactief en deskundig en denken goed mee. Een makelaar die naast je staat.

Een funda gebruiker
Rembrandtlaan 8

Goede kennis van zaken. De woning is ook erg mooi gepresenteerd. Snel en naar tevredenheid verkocht.

Een funda gebruiker
Torenlaan 4 a

Alles goed en snel geregeld, reageren snel bij vragen, inmiddels 3 huizen verkocht via Siefkes. Topteam.

Een funda gebruiker
Apollolaan 36

Alles goed en snel geregeld, reageren snel bij vragen, inmiddels 3 huizen verkocht via Siefkes. Topteam.

Een funda gebruiker
Apollolaan 34