de leukste manier om je
huis te (ver)kopen

Een huis aankopen doe je met Siefkes Vastgoed

Vraag hier je gratis aankoopadvies gesprek aan

*Erik voorziet je graag van het beste advies

Zonder twijfel een huis kopen? Neem dan je eigen aankoopmakelaar van Siefkes Vastgoed mee. Onze aankoopmakelaar kijkt altijd nuchter naar het proces waardoor je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Want dat wil niemand!

Wil jij weten hoe wij de beste aankoopdeal voor jou regelen?

Vraag een gratis aankoopadviesgesprek aan. Goede communicatie

Alles digitaal

Altijd 1 stap voorop


Bij Siefkes Vastgoed in Pekela draait alles om één essentieel element: geweldige communicatie! Wij zijn er stellig van overtuigd dat effectieve communicatie de sleutel tot succes is.

Klanttevredenheid staat voorop, maar we nemen onszelf niet te serieus.


Bij ons verloopt alles moeiteloos digitaal, zodat jij als klant het ultieme gemak en de hoogste efficiëntie ervaart.

We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, en daarom zorgen we ervoor dat het verkoopproces zo vlot en efficiënt mogelijk verloopt.


Bij ons is het van essentieel belang om altijd een stap vooruit te zijn. We voorzien in jouw behoeften en vragen, het liefst nog voordat ze worden gesteld.

Ervaar ook de voordelen van onze voorsprong.

"Dankzij het team van Siefkes vastgoed ons oude huis goed en snel verkocht. De aankoop van ons nieuwe huis had wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk zijn wij erg blij op ons nieuwe plekje!"

Verkoper & aankoper

GEMIDDELD OP FUNDA BEOORDEELD MET EEN 9,1!


Neem siefkes mee als aankoopmakelaar, dat verdient zichzelf zeker terug!

Denk je aan het kopen van een huis of pand? Wil je niet te veel betalen en er zeker van zijn dat het vastgoed aan jouw verwachtingen voldoet? Neem dan jouw eigen aankoopmakelaar van Siefkes Vastgoed mee. Dit verdient zichzelf zeker terug en geeft je de nodige zekerheid en vertrouwen bij de aankoop van jouw nieuwe woning.

Sta juridisch sterker

Gunstige aankoopprijs

Makelaar in jouw belang

Als koper dien je een wettelijke onderzoeksplicht te hebben. Blijkt er na aankoop toch iets aan de woning te mankeren dat je niet hebt gezien, dan kun je dat niet automatisch verhalen op de verkoper. Wij begrijpen waarop je moet letten en nemen de zorg voor de wettelijke onderzoeksplicht van je over. Zo kom je juridisch sterker te staan.

Als specialist in koop en verkoop van onroerend goed, kennen wij bij Siefkes Vastgoed de woningmarkt als geen ander. Wij kunnen nauwkeurig vaststellen wat de reële waarde is en onderhandelen graag voor jou om de meest gunstige aankoopprijs te krijgen.

Als aankoopmakelaar behartigen wij enkel jouw belangen als koper. Wij voeren onderhandelingen namens jou en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor jouw droomwoning. Een makelaar bekijkt jouw droomwoning op een andere manier en zorgt ervoor dat de transactie zakelijk wordt afgehandeld.

De verkoper heeft ook een makelaar

Een nuchtere blik

Samen op zoek!

In vrijwel alle gevallen zien we dat een makelaar de belangen van de verkopende partij behartigt. De makelaar is bekwaam en ervaren in onderhandelen. In dit geval onderhandelt de makelaar namens de verkoper en streeft naar een zo hoog mogelijke prijs. Daarom is het verstandig om je belangen tijdens de onderhandelingen te laten vertegenwoordigen door een professionele onderhandelaar met expertise. Wij staan voor je klaar om te helpen.

Een woning kopen is een grote stap. Je hebt er veel gevoelens bij. Soms maakt het huis van je dromen je blind, dat is heel normaal. Dan zie je gebreken over het hoofd, betaal je te veel en vergeet je naar belangrijke zaken te kijken. Op dat moment staan wij naast je met een nuchtere blik en vergeten we bijvoorbeeld niet te kijken of er nog bestemmingsplannen, bouwvergunningen of saneringsplannen zijn met ingrijpende gevolgen voor de buurt.

Samen brengen we jouw woonwensen in kaart. We gaan desgewenst voor je op zoek en begeleiden je eventueel bij het aankooptraject van A tot Z. Of bij delen ervan, wat jij maar wilt. We ondersteunen je bij het administratieve gedeelte van jouw aankoop. Zo kijken we of alle gemaakte afspraken op de juiste manier in de koopakte zijn verwoord en stellen deze waar nodig bij.

Wil je een zeker en vertrouwd gevoel bij het aankopen van je nieuwe woning? Neem ons mee!

Background Image Background Image
Wat zeggen onze klanten

Dankzij het team van Siefkes vastgoed ons oude huis goed en snel verkocht. De aankoop van ons nieuwe huis had wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk zijn wij erg blij op ons nieuwe plekje!

Dhr. M. Alvering
Harm van der Laanweg 7

Fijn contact. Afspraken worden nagekomen. Zijn proactief en deskundig en denken goed mee. Een makelaar die naast je staat.

Een funda gebruiker
Rembrandtlaan 8

Goede kennis van zaken. De woning is ook erg mooi gepresenteerd. Snel en naar tevredenheid verkocht.

Een funda gebruiker
Torenlaan 4 a

Alles goed en snel geregeld, reageren snel bij vragen, inmiddels 3 huizen verkocht via Siefkes. Topteam.

Een funda gebruiker
Apollolaan 36

Alles goed en snel geregeld, reageren snel bij vragen, inmiddels 3 huizen verkocht via Siefkes. Topteam.

Een funda gebruiker
Apollolaan 34