de leukste manier om je
huis te (ver)kopen

Onze diensten

Siefkes Vastgoed - de leukste manier om je huis te verkopen.

We nemen je zorg graag uit handen op het gebied van verkopen, aankopen en beheer. Naast onze ruime ervaring in het vak nemen we ook een flinke dosis gezelligheid mee. Zo wordt het verkoop of aankoopproces écht leuk. Bekijk hier een overzicht van onze diensten. We staan graag voor je klaar!
Verkopen

Jij wil je huis te koop zetten, toch? Bij Siefkes Vastgoed in Nieuwe Pekela zijn we experts in het verkopen van huizen. Wij weten hoe we jouw woning snel en voor een goede prijs kunnen verkopen. 

Ja, ik wil mijn huis verkopen

Aankopen

Als je ons als aankoopmakelaar inschakelt hebben wij maar een doel: dat jij je droomwoning vindt en kan kopen. Wij zijn de stabiele factor in jouw proces tijdens het gehele aankoopproces.

Ja, ik wil een huis aankopen

Gratis waardebepaling

De eerste stap in het verkoopproces is een waardebepaling. Want wanneer jij weet wat je huis waard is, dan kan je verder gaan kijken. Wij bieden gratis en vrijblijvende waardebepalingen aan.

Ja, plan een gratis waardebepaling in


Gratis zoekopdracht

Op zoek naar een woning? Dan kun je bij ons eenvoudig een gratis zoekopdracht plaatsen. Vul snel jouw zoekcriteria in en wordt automatisch op de hoogte gehouden van het laatste aanbod.

Ja, ik wil een gratis zoekopdracht

Beheer

Vastgoed laten beheren? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Wij doen beheer van vastgoed voor verhuurders, zowel particulier als bedrijfsmatig. Alles over vastgoed laten beheren vind je op onze beheer pagina.

Ja, ik wil mijn vastgoed laten beheren

Verhuur

Verhuren van jouw pand of woning? Wij maken het je makkelijk! Als je ons inschakelt heb je er geen omkijken naar. Jij iedere maand verzekerd van geld op je rekening, wij regelen de rest. 

Ja, regel de verhuur van mijn woning
Hebben wij je overtuigd?

Neem contact met ons op!

Heb jij interesse in één van onze diensten of heb je hier aanvullende vragen over? Ons team enthousiaste medewerkers staat je graag te woord!

Je bereikt ons via: 0597-764001 of via: info@siefkesvastgoed.nl

Background Image Background Image
Wat zeggen onze klanten

Dankzij het team van Siefkes vastgoed ons oude huis goed en snel verkocht. De aankoop van ons nieuwe huis had wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk zijn wij erg blij op ons nieuwe plekje!

Dhr. M. Alvering
Harm van der Laanweg 7

Fijn contact. Afspraken worden nagekomen. Zijn proactief en deskundig en denken goed mee. Een makelaar die naast je staat.

Een funda gebruiker
Rembrandtlaan 8

Goede kennis van zaken. De woning is ook erg mooi gepresenteerd. Snel en naar tevredenheid verkocht.

Een funda gebruiker
Torenlaan 4 a

Alles goed en snel geregeld, reageren snel bij vragen, inmiddels 3 huizen verkocht via Siefkes. Topteam.

Een funda gebruiker
Apollolaan 36

Alles goed en snel geregeld, reageren snel bij vragen, inmiddels 3 huizen verkocht via Siefkes. Topteam.

Een funda gebruiker
Apollolaan 34