de leukste manier om je
huis te (ver)kopen

FULL SERVICE VOOR VERHUUR VAN JE WONING, BEDRIJFSPAND OF ANDER VASTGOED

Verhuren van uw woning of pand: wij maken het gemakkelijk. U hebt er geen omkijken naar. Elke maand krijgt u keurig het geld op de rekening en wij regelen de rest. Dat is full service verhuur van Siefkes Vastgoed in Pekela.

Verhuur van A tot Z

Hebt u een te verhuren pand in de regio Pekela, Winschoten, Vlagtwedde, Ter Apel, Stadskanaal, Veendam en Hoogezand? Of zelfs daarbuiten in de provincie Groningen, Friesland of Drenthe? Wij verzorgen de verhuur, desgewenst van A tot Z. Met goede huurders, huurgarantie en optioneel volledig beheer.

No cure co pay

Wij verhuren ‘no cure no pay’. Inschrijving is gratis voor huurders en u betaalt ons pas als de woning via ons wordt verhuurd. De kosten bedragen één maand huur ex. btw. Dat is goedkoop, zonder risico en volledig transparant.

Verhuur in 7 stappen

Stap 1: pand in verhuur nemen

Wij komen langs om uw woning of pand op te nemen. Ook bepalen we de huurprijs en maken we foto’s voor stap 2, het vinden van een huurder.

Stap 2: huurder vinden

Een huurder vinden. Of zorgen dat de huurder u vindt. Uw te verhuren vastgoed is volop in beeld via vele kanalen, zoals meerdere websites, social media en natuurlijk met een opvallend ‘te huur’ bord.

Stap 3: huurder screenen

Weet wat u in huis (of pand) haalt. Wij weten hoe belangrijk dat is en screenen potentiële huurders daarom altijd op onder meer goed gedrag en inkomen. Bezichtiging volgt na een positieve screening.

Stap 4: huurcontract

Wij stellen het huurcontract op met kennis van zaken. Zo ben je ervan verzekerd dat de huurovereenkomst geen vervelende verrassingen voor je in petto heeft.

Stap 5: betalen huur en borgsom

De nieuwe huurders betalen voor de sleuteloverdracht hun huur voor de eerste maand plus het afgesproken borgbedrag. Desgewenst verzorgen wij het financieel beheer: het innen van de maandelijkse huur via automatische incasso. Bij wanbetaling door de huurder staan wij garant voor het doorbetalen van drie maanden huur.

Stap 6: huurinspectie

Wij inspecteren het te verhuren vastgoed grondig. Dit leggen wij vast in een gedetailleerd inspectierapport, dat door huurder en verhuurder wordt ondertekend.

Stap 7: sleuteloverdracht

Na correcte afhandeling van alle bovenstaande stappen wordt de sleutel overgedragen aan de huurder en begint de verhuur.

Background Image Background Image
Wat zeggen onze klanten

Dankzij het team van Siefkes vastgoed ons oude huis goed en snel verkocht. De aankoop van ons nieuwe huis had wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk zijn wij erg blij op ons nieuwe plekje!

Dhr. M. Alvering
Harm van der Laanweg 7

Fijn contact. Afspraken worden nagekomen. Zijn proactief en deskundig en denken goed mee. Een makelaar die naast je staat.

Een funda gebruiker
Rembrandtlaan 8

Goede kennis van zaken. De woning is ook erg mooi gepresenteerd. Snel en naar tevredenheid verkocht.

Een funda gebruiker
Torenlaan 4 a

Alles goed en snel geregeld, reageren snel bij vragen, inmiddels 3 huizen verkocht via Siefkes. Topteam.

Een funda gebruiker
Apollolaan 36

Alles goed en snel geregeld, reageren snel bij vragen, inmiddels 3 huizen verkocht via Siefkes. Topteam.

Een funda gebruiker
Apollolaan 34